Over mij

 

Niet veel later begon ik zelf gitaarles te geven. Op verzoek van jongens uit de buurt die me hoorde spelen. 

Nu, 20 jaar later, geef ik gitaarlessen aan een brede groep mensen. Veelal aan gitaristen die in bands spelen of dit willen gaan doen, singer songwriters, kinderen vanaf 5 jaar, mensen die het eens willen proberen…iedereen is welkom. 

Pop, Rock, Blues, Metal, Country, Jazz, Klassiek, noem maar op. 

Mijn grootste kracht als gitaarleraar is, afgaand op wat leerlingen me vertellen, een efficiente individuele aanpak. Simpelweg omdat ik mensen serieus neem.

Ik heb hier zelf veel van geleerd en vind het fantastisch om mensen vooruit te zien gaan. Bovendien heb ik er een hoop vriendschappelijke contacten aan over gehouden.

Muziek mag naar mijn mening nooit uitmonden in een demonstratie van enkel kundigheid. Gefascineerd door de kracht van eenvoud, maar ook door virtuositeit ga ik niet voor louter technische of theoretische hoogstandjes, maar gepassioneerde muzikaliteit in zoveel mogelijk stijlen.

De laatste 20 jaar heb ik in een aantal bands gespeeld waarmee ik voornamelijk eigen werk heb gemaakt, veel opgetreden, nummers geschreven, in studio’s opgenomen.

5 jaar lang heb ik een opnamestudio gehad. Veel geleerd over opnametechniek maar ook over gitaargeluid. Hierover kun je meer lezen op de gitaarsound-pagina.